Nyheder

Alle ruter køres - som beskrevet under propositioner - med uret, altså højre om.
Så er den første af vore professionelle ryttere set på træningstur på ruterne vest for Grindsted!

Holdmøde i Magion fredag d 23. er ændret fra kl.19.00 til kl.19.30 

 

Rolf Sørensen og Dennis Ritter  til DM Ugen i cykling

Rolf Sørensen og Dennis Ritter har tilsammen været en del af Tour de France over 25 gange. Som rytter, reporter, kommentator og ekspert. De har oplevet dramaerne mens de skete og nu er de to mænd klar til at dække DM Ugen I cykling i Grindsted som kommentatorer.
Generelinfo
Der vil være direkte TV-transmission fra søndagens eliteløb på TV2 Sport, søndag eftermiddag. Der vil være helikopterdækning ude fra ruten mens TV studiet placeres i indgangspartiet ved Grindsted midtpunkt og der vil endvidere være en lift i Vesterbrogade.  
Dennis Ritter
Dennis Ritter (f. 1972) er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000. I årene 2000-2004 var han ansat som reporter og kommentator på DR Sporten og har siden 2004 været på TV2 Sporten som reporter, kommentator og studievært. Han har bl.a. dækket fem olympiske lege, tre VM- og to EM-slutrunder i fodbold. Og ni gange har han dækket Tour de France, to gange Giro d’Italia og fire gange Vuelta a España. Er fast cykelsportskommentator sammen med Rolf Sørensen for TV2 Sporten.  
Rolf Sørensen
Rolf Sørensen, født 1965, er tidligere professionel cykelrytter. Danmarks mest vindende med 56 professionelle sejre, bl.a. to etaper i Tour de France samt sejre i forårsklassikerne, Liège-Bastogne-Liège og Flandern Rundt. Har ydermere vundet OL-sølv i Atlanta 1996. Arbejder i dag bl.a. som cykelkommentator på TV2.        
Cykelstjernerne indtager Grindsted til DM

Langt hovedparten af den danske elite er med, når der fra torsdag den 22. juni til og med søndag den 25. juni køres om DM titlerne i Grindsted i Billund Kommune.

Bortset fra Critèrium Du Dauphinè vinderen Jakob Fuglsang og Lars Bak som alle er gået i Tour De France træning, er hele den danske cykelelite med, når DM medaljerne skal uddeles i Grindsted i næste uge.

Alexander Kamp kommer og forsvarer sin DM Titel og Lasse Norman Hansen kommer fra succes i bjergene i Schweiz til flad og hurtig DM rute i Grindsted og Michael Valgran kommer.

Mads Würtz Schmidt kommer, Magnus Cort Nielsen kommer, Chris Anker Sørensen kommer, Matti Breschel kommer, Rasmus Guldhammer kommer, Christopher Juul-Jensen kommer, Asbjørn Kragh Andersen kommer, Jesper Hansen kommer, Mads Pedersen kommer, Jesper Hansen kommer og det samme gør topnavnene hos kvinderne Amalie Dideriksen og Emme Norsgaard Jørgensen.

 

Klik på link og se indlægget om DM i Cykling i Midtjysk Ugeavis 

Midt Jysk Ugeavis

 

Cykelhold fra Esbjerg leverer rytter til DM i Grindsted

Team Motion er amatør-idræt på motionsplan – med fundraising og fællesskab som hovedformål. Men én rytter skiller sig ud og er blevet udtaget til DM – ovenikøbet i en favoritrolle
  Team Motion er ét blandt mange cykelhold, der forener motion og samvær med fundraising til fordel for en god sag. For Team Motion er det socialt udsatte børn og unge – primært i Esbjerg Kommune - der nyder godt af de midler, det lykkes Team Motion at ”cykle sammen”. Sidste år kunne Team Motion således dele i alt 220.000 kroner ud til en række initiativer.

Erfaren rytter fra Team Motion udset til favorit ved DM

I år blev den årlige Team Motion tur kørt i weekenden 9. til 11. juni med start og mål i Esbjerg, og Hotel Bygholm Park i Horsens som base. Team Esbjerg var ikke eneste cykelhold på hotellet i Horsens. Horsens var nemlig værtsby for et professionelt cykelløb om søndagen – og hermed at der var professionelle cykelhold tilstede – sammen med repræsentanter for dansk elitecykling.

Og det førte til en overraskende udvikling.

DM-ansvarlig Henning Knudsen fra Vejen Bicycle Club henvendte sig til Team Motions mest erfarne rytter med et wildcard til DM i cykling i Grindsted. Han have havde spottet vores rytter under middagen lørdag aften – og forhandlingerne om deltagelsen blev gennemført søndag morgen umiddelbart inden Team Motions afsluttende etape på 140 km ad en varieret og smuk rute fra Horsens til Esbjerg.

Overrasket DM-deltager klar til opgaven

Det var en synlig overrasket og beæret rytter, der takkede ja til opgaven. ”Jamen, det havde jeg da ikke set komme”, udtaler Laurits Tørnæs på 80 år. ”Men det viser jo med al ønskelig tydelighed, at erfaring og vedholdenhed i træningen kan betale sig”. Laurits Tørnæs regner i øvrigt ikke med at være mellem de allerhurtigste i løbet, men er dog favorit i sin aldersklasse.